Hopp til innholdet

Ta bussen fra Oslo bussterminal!

Du kan reise utrolig mange steder fra Oslo bussterminal, både i inn- og utland. Bussen kommer fram der det ikke er togskinner eller flyplass.

Sammenlignet med annen kollektivtrafikk har bussen ofte ledige billetter. Selskapene er flinke til å sette opp ekstra avganger. De er mer fleksible enn for eksempel tog. Men ikke drøy for lenge, du kan også møte på utsolgte bussavganger.

Reiseplanlegger

Billetter

Informasjon om hvordan du kjøper billett.

Oslo bussterminal har en rekke servicetilbud. Få oversikt her.

Assistanse

Assistansetjeneste er et tilbud for personer med nedsatt funksjonsevne.

Før reisen

Informasjon om parkering, assistansetjeneste, plattform, mat og drikke du kan ha behov for før bussreisen.

Etter reisen

Informasjon om parkering, gjenglemt bagasje, taxi du kan ha behov for etter bussreisen.

Kjærestepar tar en kaffe på BIT-kaféen.
To personer drikker kaffe og spiser litt på BIT-kaféen.

Fin møteplass

Oslo bussterminal holder hus i hjertet av Gamle Oslo, med åpning mot Grønlands bugnende torg på den ene siden, og Barcode på den andre. Med rusleavstand til Karl Johan via Radisson Blu hotell, Oslo Spektrum og shopping på Oslo City, er Oslo bussterminal en yndet møteplass i hovedstaden.

Fire personer  går  terminalen

Norges største bussterminal

Oslo bussterminal (OBT) er Norges største bussterminal, og landets tredje største kollektivterminal etter Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo Sentralstasjon. 6 millioner mennesker passerer gjennom terminalen hvert år, og det er over 3.000 bussavganger og ankomster daglig.

Nærbilde av kundevert på jobb.

Lurer du på noe?

Spør gjerne en av våre serviceinnstilte kundeverter om hva det måtte være i forbindelse med ditt besøk til Oslo bussterminal. Det er derfor de er der! Du treffer kundevertene ved info-punktene i HUB og ved plattform A12, og de er lett gjenkjennelige ute i terminalen med sine røde slips eller skjerf. Info-punktene er bemannet kl 8-18 (9-18 søndager).

Nyheter fra Instagram

Vi bidrar til at folk foretrekker kollektivt

– Oslo bussterminal –

Hopp rett ned til innholdet