Hopp til innholdet

Julekonsert med Tøyen orkester (gratis)

Barneorkester
Vi får storfint besøk på Oslo bussterminal denne fredagen – selveste Tøyen orkester holder konsert i HUB, Oslo bussterminals storstue. Legg turen innom og nyt et kulturøyeblikk på vei til helg. De unge kunstnerne byr på en mix av klassiske stykker, etnisk musikk og julemusikk. Velkommen!

Populære BIT kafe byr på deilige smaksprøver under konserten.

Arrangementet er gratis for publikum.
Takk for at du reiser kollektivt!❤

Tøyen Orkester er et unikt fargesprakende orkester som har tett samarbeid Tøyen skole, og Oslo kulturskole. Under mottoet: «Alle barn har rett til å lære å spille et instrument», når orkesteret stadig nye høyder, og har blitt en viktig kilde til samhold, vennskap, læring, felleskap og glede i bydel Gamle Oslo.

Orkesteret har sitt utspring fra Tøyen skole sitt musikk og kulturprogram, som ble igangsatt av Sissel Larsen i regi av Oslo Kulturskole høsten 2009. Orkesteret ble etablert som et fast ettermiddagstilbud i 2018, og teller ca 40 medlemmer fordelt på Tøyen orkester, Mellomorkesteret og Aspirantorkesteret. Tøyen skole har siden 2009 hatt satsningsområde på musikk og kultur. Alle elever fra 3 – 7 trinn får opplæring i grupper på et orkesterinstrument i de ordinære musikktimene. Orkesteret dirigeres av Sissel Larsen

Dato

26 11 2021
Expired!

Tid

16:00 - 17:00

Sted

Oslo bussterminal
Oslo bussterminal
Hopp rett ned til innholdet