Hopp til innholdet

Ta Flixbus fra Oslo bussterminal!

Vi ønsker å informere om våre gode samarbeidspartnere,
og denne gang er det Flixbus.

Buss til Europa

Hopp om bord på en av de grønne bussene og reis over hele Europa. Velg ruten i deres enorme nett. Med over 400 000 daglige forbindelser til over 3000 reisemål i 35 europeiske land kan du virkelig utforske Europa.

Med deres ekspressbussreiser kan du velge mellom Frankrike, Nederland, Sveits, Tyskland, Italia, Tsjekkia, Ungarn og Kroatia! For ikke å nevne Sverige, Danmark, Luxembourg, Slovenia og Østerrike – FlixBus har din drømmereise akkurat når du vil ha den!

Hvorfor reise med buss?

Buss er den mest fleksible kollektive transportformen. Det går ikke togskinner alle steder, og det er ikke flyplass over alt, men bussen kommer frem hvor det skal være. Det settes lett inn ekstra busser når populære avganger blir utsolgt. Ofte er det billigere å reise med buss enn med annen transport.

Se rutetider og bestill Flixbus billetter her

Du kommer også helt fram dit du faktisk skal; lokalbussene står klare ved ekspressbussens knutepunkter. Ikke minst er bussreise opplevelsen av å sitte komfortabelt og høyt, og ta inn naturopplevelsene gjennom et panoramavindu. En kopp kaffe, reisemagasinet i fanget ditt, fingeren på kameraknappen…

Les mer om Oslo bussterminal her

Hopp rett ned til innholdet