Hopp til innholdet

Velkommen til Oslo bussterminal


Servicetilbud

På Oslo bussterminal er det god og tydelig skilting, store skjermer med ruteopplysning, mulighet for oppbevaring av bagasje, toalettfasiliteter, serveringssted og kiosk i åpne, moderne lokaler.

Om du ikke finner det du er ute etter kan du kontakte en av våre serviceinnstilte kundeverter som du finner ved infoskrankene. Blir du kjørt til oss, finner du Kyss&Kjør i Schweigaardsgate, mellom gateterminalen og terminalbygningen.


Lurer du på noe?

Spør gjerne en av våre serviceinnstilte kundeverter om hva det måtte være i forbindelse med ditt besøk til Oslo bussterminal. Det er derfor de er der! Du treffer kundevertene ved info-punktene i HUB og ved plattform A12, og de er lett gjenkjennelige ute i terminalen med sine oransje slips eller skjerf. Info-punktene er bemannet kl 8-18 (9-18 søndager).

Det er flere typer hyggelige ventesoner ved Oslo bussterminal. Vil du gjøre lekser over en latte mens du venter på bussen, er det strømuttak til laptop under disken langs vinduene hos BIT kafe, så vel som under bordene i «båsene».


Kafé

Herlige BIT kafé er mer enn duften av de legendariske kanelsnurrene. Her får du salat, bagetter, nydelig kaffe og en mengde bakevarer som lages på stedet. Blide baristaer gir en god opptakt til det uformelle jobbmøtet, lunsjen med kolleger og din innlagte ventetid til bussreisen. Kos deg!

Til BIT legger du også det uformelle jobbmøtet, lunsjen med en kollega, eller avtalen om å møte de du skal reise med. De gode møtene med nye mennesker, et smil og et blikk – det gir og får du på benkene rundt om i terminalen.

News paper stand at the kiosken


Kiosk

Pølse i farta, kaffe og bolle til bussreisen, eller kunne det være hyggelig med noe fra avis- og magasinhyllen?

MIX-kiosken ligger i midten av terminalen. Hos gladgjengen på MIX får du også kjøpt billetter fra Ruter.


Når går bussen?

Oppdatert ruteopplysning finnes på skjermer strategisk plassert rundt i hele bussterminalen. Ruteopplysningsskjermer kan også leses gjennom vinduene fra Schweigaardsgate / gateterminalen.

Oslo bussterminal har store skjermer med siste tilgjengelige teknologi innen blant annet belysning og kontrast, som seg hør og bør ved landets tredje største kollektivterminal etter Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo S.


Trygghet

I tillegg til de trivelige, dedikerte vekterne ved terminalen, har også politi og tollvesen kontor her.

For å ivareta både personsikkerhet og trafikksikkerhet, benytter Oslo bussterminal siste tilgjengelige teknologi innen ITV-anlegg for overvåking av terminalområdene ute og inne.

ADRESSE
Oslo bussterminal
Schweigaardsgate 6
0185 Oslo

KONTAKT
Kontaktskjema
Epost: post.akt(at)afk.no
Telefon: + 47 23 00 24 00


© 2023 – Oslo bussterminal