Hopp til innholdet

Vi ønsker å informere om våre gode samarbeidspartnere,
og denne gang er det VY buss.

Turbuss

I tillegg så tilbyr VY turbuss og leie en egen buss som du kan bestille avgang fra blant annet Oslo bussterminal. Å leie en egen buss legger til rette for å starte turen allerede på vei til destinasjonen, og legger til rette for det sosiale på bussturen. De har også elbusser hvis man ønsker det.

Med faste avtaler for flere kunder, har Vy turbuss de siste årene jobbet med store prosjekter for kunder som NRK, Bedre og Bedre, Berg-Hansen, og Peer Gynt. Vy turbuss har avdelinger over store deler av landet, og uansett hvor du skal reise kan du alltid kontakte dem.

Hvorfor reise med buss?

Buss er den mest fleksible kollektive transportformen. Det går ikke togskinner alle steder, og det er ikke flyplass over alt, men bussen kommer frem hvor det skal være. Det settes lett inn ekstra busser når populære avganger blir utsolgt. Ofte er det billigere å reise med buss enn med annen transport.

Se rutetider og bestill Vy billetter her

Du kommer også helt fram dit du faktisk skal; lokalbussene står klare ved ekspressbussens knutepunkter. Ikke minst er bussreise opplevelsen av å sitte komfortabelt og høyt, og ta inn naturopplevelsene gjennom et panoramavindu. En kopp kaffe, reisemagasinet i fanget ditt, fingeren på kameraknappen…

Les mer om Oslo bussterminal her

Hopp rett ned til innholdet