Hopp til innholdet

Ta JVB buss fra Oslo bussterminal!

Vi ønsker å informere om våre gode samarbeidspartnere,
og denne gang er det JVB.

Turbuss

JVB Tur har flere turbusser stasjonert på Østlandet, Oslo, Gjøvik og Valdres. Bussene har opptil 57 seter, 3 punkts sikkerhetsbelter, klima/aircondition, toalett, kjøleskap og god bagasjeplass.  

Sjåførene har lang erfaring med turkjøring og skal du på tur med bedriften, korpset, laget eller klubben, har de busser som passer perfekt. Turbussene har nemlig alle fasiliteter som er nødvendig for en komfortabel reise.  

JVB har også lang erfaring med produksjon av reiser. På forespørsel skreddersys  turer for lag, foreninger, bedrifter eller skoler din. De kan forslå ferdige pakketurer om du ikke har bestemt reisemål allerede.  

Leie buss:
Her kan du leie buss hos JVB
 

Hvorfor reise med buss?

Buss er den mest fleksible kollektive transportformen. Det går ikke togskinner alle steder, og det er ikke flyplass over alt, men bussen kommer frem hvor det skal være. Det settes lett inn ekstra busser når populære avganger blir utsolgt. Ofte er det billigere å reise med buss enn med annen transport.

Se rutetider og bestill billetter her

Du kommer også helt fram dit du faktisk skal; lokalbussene står klare ved ekspressbussens knutepunkter. Ikke minst er bussreise opplevelsen av å sitte komfortabelt og høyt, og ta inn naturopplevelsene gjennom et panoramavindu. En kopp kaffe, reisemagasinet i fanget ditt, fingeren på kameraknappen…

Les mer om Oslo bussterminal her

Hopp rett ned til innholdet