Hopp til innholdet

Velkommen til Oslo bussterminal

På Oslo bussterminal er det god og tydelig skilting, store skjermer med ruteopplysning, mulighet for oppbevaring av bagasje, toalettfasiliteter, serveringssted og kiosk i åpne, moderne lokaler. Om du ikke finner det du er ute etter kan du kontakte en av våre serviceinnstilte kundeverter som du finner ved infoskrankene. Blir du kjørt til oss, finner du Kyss og Kjør i Schweigaardsgate, mellom gateterminalen og terminalbygningen. Mer informasjon om servicetilbudene ved Oslo bussterminal finner du ved å scrolle nedover.

Mennesker på veil gjennom terminaler

Åpningstider

Terminalbygget er åpent fra klokken 05:15 til 00:55 alle dager. Informasjonspunktene er bemannet klokken 08:00-18:00 (09:00-18:00 søndager). Velkommen!

To personer foran en avgangsskjerm

Når går bussen?

Oppdatert ruteopplysning finnes på skjermer strategisk plassert rundt i hele bussterminalen. Ruteopplysningsskjermer kan også leses gjennom vinduene fra Schweigaardsgate / gateterminalen.
Oslo bussterminal har store skjermer med siste tilgjengelige teknologi innen blant annet belysning og kontrast, som seg hør og bør ved landets tredje største kollektivterminal etter Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo S.

Trygghet

I tillegg til de trivelige, dedikerte vekterne ved terminalen, har også politi og tollvesen kontor her. For å ivareta både personsikkerhet og trafikksikkerhet, benytter Oslo bussterminal siste tilgjengelige teknologi innen ITV-anlegg for overvåking av terminalområdene ute og inne. Som offentlig aktør påser både eier og drifter av terminalen personvernlovgivningen som følger med videoovervåking er ivaretatt. Belysning blant annet et sikkerhetsbidrag, og det foretas utskifting av belysning langs yttervegg mot Scweigaardsgate denne høsten.

Informasjonsskranker

Info-punktene er bemannet kl 8-18 (9-18 søndager). Du finner dem ved moseveggen i HUB, og ved plattform A12, der vi også har samlet billettautomatene. Våre trivelige kundeverter er også å treffe rundt i terminalen, lett gjenkjennelige med sine røde slips eller skjerf. Spør dem gjerne om hva enn det måtte være i forbindelse med ditt besøk ved Oslo bussterminal. Det er derfor de er der!

Kundevert hjelper en kunde

Lurer du på noe?

Spør gjerne en av våre serviceinnstilte kundeverter om hva det måtte være i forbindelse med ditt besøk til Oslo bussterminal. Det er derfor de er der! Du treffer kundevertene ved info-punktene i HUB og ved plattform A12, og de er lett gjenkjennelige ute i terminalen med sine røde slips eller skjerf. Info-punktene er bemannet kl 8-18 (9-18 søndager).

Kunde kjøper noe i kafeen

Kafé

Herlige BIT kafé er mer enn duften av de legendariske kanelsnurrene. Her får du salat, bagetter, nydelig kaffe og en mengde bakevarer som lages på stedet. Blide baristaer gir en god opptakt til det uformelle jobbmøtet, lunsjen med kolleger og din innlagte ventetid til bussreisen. Kos deg!

Kiosk i terminalbygget

Kiosk

Pølse i farta, kaffe og bolle til bussreisen, eller kunne det være hyggelig med noe fra avis- og magasinhyllen? MIX-kiosken ligger i midten av terminalen. Hos gladgjengen på MIX får du også kjøpt billetter fra Ruter og Flixbus.

To personer sitter på kafe

Gode ventesoner

Det er flere typer hyggelige ventesoner ved Oslo bussterminal. Vil du gjøre lekser over en latte mens du venter på bussen, er det strømuttak til laptop under disken langs vinduene hos BIT kafe, så vel som under bordene i “båsene”. Til BIT legger du også det uformelle jobbmøtet, lunsjen med en kollega, eller avtalen om å møte de du skal reise med. De gode møtene med nye mennesker, et smil og et blikk – det gir og får du på benkene rundt om i terminalen. Skinner sola, se etter de Oslo-oransje utebenkene på begge langsider av terminalbygget. Slapp av med avis og pølse fra MIX-kiosken mens du lader mobilen; det er USB-kontakter ved plattform A17.

Billetter

Informasjon om hvordan du kjøper billett finner du her.

Få oversikt over servicetilbudene ved terminalen.

Assistanse

Assistansetjenesten ved Oslo Bussterminal er en service for personer med nedsatt funksjonsevne.

Hopp rett ned til innholdet